Χρήσιμες Ιστοσελίδες στο Διαδίκτυο

Βρείτε περισσότερες χρήσιμες ιστοσελίδες στο διαδίκτυο παρακάτω.

 

Η δημιουργία ενός επαγγελματικού ιστότοπου είναι ένα από τα πρώτα και βασικά βήματα για την “οικοδόμηση” της ολοκληρωμένης διαδικτυακής παρουσίας για την εταιρεία σας. Ωστόσο, από μόνη της, η οικοδόμηση ενός ιστότοπου δεν εξασφαλίζει αυτόματα την επισκεψιμότητα και δεν προσελκύει επισκέπτες-πιθανούς πελάτες σε αυτό.

Το σωστό, καλά δομημένο περιεχόμενο και η παροχή μιας θετικής εμπειρίας χρήστη είναι τα βασικά σημεία για να κερδίσετε πρώτα την προσοχή και έπειτα το ενδιαφέρον των επισκεπτών και να τους μετατρέψετε από μελλοντικούς αγοραστές σε πιστούς πελάτες.

Λάβετε υπόψη ότι ένας χρήστης βλέπει τον ιστότοπό σας σε μόλις 0,05 δευτερόλεπτα!

Ποια είναι τα στοιχεία που θα κάνουν την ιστοσελίδα σας “ελκυστική” και θα εξασφαλίσουν υψηλή απόδοση της επένδυσής σας;

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε πέντε φαινομενικά απλές, αλλά εξαιρετικά πρακτικές συμβουλές για να δημιουργήσετε έναν χρήσιμο ιστότοπο…

Συμβουλές για τη δημιουργία ενός χρήσιμου ιστότοπου

Σε μια εποχή που η “πολυτέλεια” είναι η υπερεκτιμημένη, το μόνο βέβαιο είναι ότι οι χρήστες δεν θα περιμένουν τη δική σας ιστοσελίδα αν είναι πολύ αργή για να “φορτώσει“.

Απλά, θα προχωρήσουν στην επόμενη! Σύμφωνα με την KISSmetrics, το 40% των επισκεπτών θα εγκαταλείψει έναν ιστότοπο αν χρειαστούν περισσότερα από 3 δευτερόλεπτα για φόρτωση.

Ξέρετε τον χρόνο φόρτωσης του δικτυακού σας τόπου;

  • Μην έχετε πολλά στοιχεία στο μενού
  • Οι τίτλοι συνδέσμων στο μενού πρέπει να είναι περιγραφικοί και σαφείς
  • Το λογότυπο της εταιρείας σας θα πρέπει να οδηγεί στην κύρια σελίδα του ιστότοπου

Πόσο καιρό θα ψάχνετε για έναν ιστότοπο που δεν θα σας δώσει εύκολη πρόσβαση στις πληροφορίες που θέλετε;

Ακόμη χειρότερα…

  • Πόσο ενοχλητικό θα ήταν εάν οι πληροφορίες που βρίσκετε δεν σχετίζονταν με αυτό που θα περιμένατε, με βάση τα αντίστοιχα κουμπιά πλοήγησης;
  • Ο δικτυακός σας τόπος παρέχει εύκολα, γρήγορα και εμφανώς στους χρήστες τις πληροφορίες που αναζητούν;
  • Δημιουργήθηκε περιεχόμενο σύμφωνο με τις τάσεις της εποχής;

Οι τάσεις στο περιεχόμενο των ιστοτόπων αλλάζουν, σχεδόν όπως οι αλλαγές της μόδας κάθε σεζόν! Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι εξαιρετικά σημαντικό να παρακολουθείτε τις εξελίξεις, ώστε να μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ο ιστότοπός σας συμβαδίζει με τις ειδήσεις κάθε φορά!

Τα τεχνολογικά μας χρόνια ζητούν πολλά “οπτικά περιεχόμενα“. Επομένως, μην φοβάστε να χρησιμοποιήσετε βίντεο στην αρχική σελίδα σας, στις περιγραφές προϊόντων σας ή αλλού, όπου μπορεί να φανεί χρήσιμο.

Κάντε μια συνολική αξιολόγηση του οπτικού περιεχομένου του ιστότοπού σας, και φροντίστε να δώσετε στους επισκέπτες σας να δουν αυτό που αναζητούν και θέλουν.

Διαβάστε περισσότερα εδώ:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *