ΜΥΡΙΖΕΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ TIPS

Μυρίζει η αποχέτευση; Tips για να σταματήσει!

Οι άσχημες μυρωδιές από την αποχέτευση μπορεί να φτάσουν σε ολόκληρο το σπίτι και η κατάσταση να γίνει πλήρως ενοχλητική. Το πρόβλημα ξεκινάει συνήθως από μπάνιο όπου οι σωληνώσεις  γεμίζουν  από τα τα απόβλητα όπως χαρτιά, τρίχες και λίπη. Ως συνέπεια, κάποια στιγμή οι σωλήνες  μπορεί να φράξουν και οι μυρωδιές να γίνουν πολύ έντονες.

Αρχικά, την ύπαρξη ανάλογου προβλήματος μπορεί κάποιος να την καταλάβει από τη δυσκολία του νερού να απορροφηθεί από τα σιφόνια. Στην συνέχεια, όταν το πρόβλημα ενταθεί ξεκινούν οι δυσάρεστες οσμές όπου εκεί συνήθως είναι η στιγμή που θα πρέπει να σκεφτείτε καλά το ενδεχόμενο της απόφραξης. Ας δούμε λοιπόν μερικές συμβουλές  για το τι θα πρέπει να κάνετε μόλις εντοπίσετε ανάλογα προβλήματα στο χώρο σας.

1. Ρίξτε μαγειρική σόδα

Η μαγειρική σόδα γνωρίζουμε πως έχει πολλές εφαρμογές μέσα στο σπίτι, εκτός από το μαγείρεμα. Επιχειρήστε να ρίξετε λίγες μόλις κουταλιές στο εσωτερικό του σιφονιού από το οποίο αναδύεται η ενοχλητική μυρωδιά. Αυτό μπορεί να γίνει είτε στο σιφόνι της κουζίνας είτε στο σιφόνι του μπάνιου. Μάλιστα, για καλύτερα αποτελέσματα συνδυάστε το με μικρή ποσότητα από ξύδι αφού μπορεί να έχει καλύτερα αποτελέσματα. Στη συνέχεια αφήστε τη βρύση ανοιχτή να τρέξει άφθονο νερό και να καθαρίσουν οι σωληνώσεις.

2. Ρίξτε λεμόνι

Και το λεμόνι είναι ένα υλικό που  χρησιμοποιούμε αρκετά στην καθαριότητα του σπιτιού. Ρίξτε λίγο χυμό από ένα λεμόνι μέσα σε ένα φλυτζάνι ζεστό νερό. Στη συνέχεια, ρίξε το μείγμα στο σιφόνι και άφησε το να δράσει για πολλές ώρες. Ύστερα, αφήστε τη βρύση ανοιχτή να τρέξει άφθονο νερό και να καθαρίσουν οι σωληνώσεις.

3. Καλέστε τους ειδικούς

Εάν δοκιμάσατε κάθε τρόπο με καθημερινά υλικά που έχετε στο σπίτι σας και δεν είδατε αποτέλεσμα τότε μάλλον το πρόβλημα έχει μεγαλύτερη έκταση και χρειάζεται η επέμβαση του ειδικού. Σίγουρα, οι επαγγελματίες μπορούν να δώσουμε μια οριστική και αποτελεσματική λύση. Καταφύγετε στις αποφράξεις Αργυρούπολη και ο χώρος σας θα είναι πλέον υγιεινός και καθαρός!

Δείτε περισσότερα:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *